majstina.blogg.se

I Lund

Publicerad 2019-03-17 10:35:47 i Allmänt,

 
Förra tisdagen åkte jag tåg till Lund och hälsade på Cecilia och Stefan. Det var enklare än jag trott att åka tåg, och det var inte särskilt dyrt.
Cecilia hämtade mig vid tåget.
 
När Stefan kommit hem frörberedde han och Cecilia kvällsmat - lergryte-kyckling. Supergott! Det var roligt att se dem arbeta med förberdelserna. De arbetade så fint tillsammans.
 
Sen  blev det nostalgi för hela slanten! Vi tittade på och njöt av filmer från bröllpet. 
Ett lyckligt par då! Ett lyckligt par nu!...........
Innan vi gick och la oss, blev det katt-jakt. 
...... med lyckad fångst. 
Dagen därpå åkte jag buss till Lomma och hälsade på Ulla och Ove. Jag glömde att ta kort, så det får bli ett gammalt - från min 80-års dag. Visst har båda blivit lite äldre, Ulla lite rundare och Ove lite magrare. Men ändå var de sig ganska lika.
Vi åt lunch och drack kaffe och hade det trevligt tillsammans. Ulla har ett fantastiskt minne, och vi pratade mycket om "den gamla goda tiden" då vi var unga, och livet lekte.
Jag tog buss tillbaka till Nöbbelöv och fick ännu en trevlig kväll tillsammans med Cecilia oc Stefan.
Tredje dagen åkte jag buss till Grönegatan 32, där jag hälsade på hos Ulla Lundius (studentkamrat). Hon bodde så fint. Vi åt jättegod lunch, drack kaffe och pratade och pratade.  Vi kände oss nog som nybakade stundenter båda två. Vart har alla år tagit vägen?
 
Den kvällen var Stefan på after work, och Cecilia och jag umgicks som på den gamla goda tiden. Vi åt god vegetarisk soppa. Cecilia ändrade, två mössor, som var för korta, och så stickade hon på sin fina tröja. Och jag bara satt bredvid henne och njöt av hennes närhet. 
Dagen därpå åkte jag hem.
Vilken trevlig "lille-semester"jag haft!
Tack Cecilia och Stefan och Truls!
 
Det var allt för i dag från Majstina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela